Poți cu adevărat să îți îmbunătățești abilitățile la jocurile de slot?

Slot-urile prezintă o cantitate incredibilă de noroc în comparație cu alte jocuri de cazino. Pur și simplu alegeți butonul de rotire și așteptați rezultatele. S-ar putea să câștigi un premiu uriaș într-o singură rundă sau să pierzi 10 rotiri la rând.

Acestea fiind spuse, sloturile nu implică multă abilitate. Prin urmare, vă puteți întreba dacă este chiar posibil să deveniți un jucător de sloturi mai bun.

Adevărul este că vă puteți îmbunătăți șansele de a câștiga în anumite moduri. Următorul ghid discută cum să faceți acest lucru împreună cu impactul cunoașterii strategiei sloturilor.

Rezultatele sloturilor sunt atribuite în mare parte norocului

Înainte de a începe metodele care vă pot îmbunătăți rezultatele, aș dori să reiterez cât de multe sloturi se bazează pe noroc.

Cu marea majoritate a sloturilor, nu puteți face nimic pentru a influența rezultatele după alegerea butonului de rotire. Totul îți iese din mâini odată ce rolele încep să se rotească.

Singurele excepții sunt sloturile bazate pe abilități, care vă permit să folosiți abilități în rundele bonus. Cu toate acestea, acestea sunt destul de rare în schema generală a jocurilor.

Volatilitatea joacă, de asemenea, un factor important în cât de bine te descurci cu sloturile. Acest concept, pe care îl voi aborda mai detaliat mai târziu, determină cât de des veți câștiga pe termen scurt.

Sloturile nu sunt ca pokerul video sau blackjack-ul, ambele având o strategie extinsă. În schimb, ele implică doar o cantitate minimă de abilități.

Înseamnă asta că nu ar trebui să joci niciodată sloturi? Răspunsul depinde de tine. Dacă sunteți blocați să jucați un joc cu care puteți folosi abilitățile, există multe opțiuni mai bune disponibile.

Există o strategie pentru sloturi

În ciuda a tot ce este acoperit mai sus, strategia sloturilor există într-o anumită măsură. Puteți întreprinde acțiuni specifice pentru a vă spori șansele de a câștiga bani.


În schimb, puteți face anumite lucruri înainte de a roti rolele pentru a vă crește șansele de a face bani. În unele cazuri, aceste acțiuni vor spori revenirea la jucător (RTP) cu câteva puncte procentuale.

Modalități de îmbunătățire a câștigurilor sloturilor

Strategia sloturilor se referă la punerea prealabilă a lucrului. Presupunând că utilizați unele sau toate sfaturile următoare, atunci puteți aștepta cu nerăbdare să câștigați mai mult în timp.

Căutați sloturi cu RTP ridicat

RTP determină șansele tale de a câștiga pe termen lung cu un anumit slot. Cu cât este mai mare rambursarea, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga mai mulți bani.

Puteți găsi procentaje de plată pentru majoritatea sloturilor online. Unele site-uri afiliate listează chiar și cele mai bine plătite sloturi, ceea ce face mai ușoară localizarea celor mai profitabile jocuri.

Dacă aveți deja un slot deschis, accesați secțiunea de informații. Această zonă va afișa RTP, cu condiția ca dezvoltatorul jocului să o includă.

Slotul mediu online oferă o rambursare de 96%. Orice joc care oferă RTP mai mare decât acesta va plăti peste medie. În cel mai bun caz, puteți găsi sloturi mobile care prezintă aproximativ 99% RTP.

Din păcate, sloturile terestre nu oferă procente de plată în ecranele lor de informații. În general, totuși, sloturile terestre cu pariuri minime mai mari (de exemplu, 1 USD vs. 0,25 USD) oferă o rambursare mai bună.

Verificați întotdeauna ecranul de informații înainte de a juca

Puteți găsi rapid procentele de plată pentru multe sloturi mobile doar prin googling. Presupunând că vrei să știi cât de mult Rival Gaming’s Rock On! plătește, atunci puteți căuta „Rock On! RTP. ”

Cu toate acestea, cifra RTP pe care o găsiți poate să nu se aplice la fiecare variantă a unui joc. La urma urmei, unii dezvoltatori permit operatorilor de cazinouri să aleagă procente diferite de plată pentru un anumit slot.

De exemplu, pot permite cazinourilor să aleagă între 96,5%, 95,0% și 94,0% RTP. Va trebui să verificați secțiunea de informații în acest caz pentru a determina rambursarea exactă. Prin urmare, ar trebui să vă obișnuiți întotdeauna cu privirea la ecranul de informații înainte de a juca un joc nou.

Dacă sunteți în căutarea de a juca sloturi online, ne-am făcut timp să alcătuim această postare de mai jos pe cele 15 cele mai înalte jocuri slot online RTP.

Înțelegeți volatilitatea

RTP nu face o treabă excelentă de a prefigura câștigurile pe termen scurt. În schimb, volatilitatea este un factor mai bun pentru a câștiga imediat.

Vorbind strict, volatilitatea redusă vă asigură că veți acumula mai multe plăți imediat. În schimb, volatilitatea ridicată creează o incertitudine suplimentară și te poate vedea câștigând mult mai puțin sau mult mai mult decât rambursarea declarată.

Sloturile cu volatilitate scăzută sunt bune atunci când aveți de-a face cu un bankroll mic și aveți nevoie de câștiguri frecvente. Acestea vă permit să vă extindeți mai mult contul.

Luați în considerare utilizarea ocazională a Bonus Buy

Cumpărarea bonus vă permite să declanșați imediat o caracteristică. Va trebui să cheltuiți mai multe mize pentru a utiliza această opțiune.

În multe cazuri, cumpărarea bonus costă între 50x și 100x miza de utilizat. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să activați această opțiune prea des.

Cu toate acestea, cumpărarea bonusului merită luată în considerare ocazional din cauza faptului că în mod normal crește RTP. Iată un exemplu despre momentul în care acest lucru poate fi cazul:

Jucați un slot care oferă 96,2% RTP în mod prestabilit.

Cumpărarea bonus costă 60 de ori miza ta.

Când utilizați această opțiune, RTP crește la 96,4% pe durata bonusului.

Elaborați un plan de gestionare a bankroll-urilor

Gestionarea bankroll-ului este foarte utilă atunci când încercați ca fondurile sloturilor dvs. să dureze. De asemenea, vă puteți împiedica să cheltuiți prea mulți bani pe jocuri de noroc fiți RESPONSABILI.

Gestionarea sloturilor bancare nu este complet ușoară datorită volatilității implicate. Chiar și în continuare, puteți elabora un plan decent de bancroll.

Iată un exemplu despre acest lucru:

Aveți un bankroll în valoare de 1.000 USD.

În mod normal, pariați 0,50 USD pe rotire.

1.000 / 0,5 = 2.000 de unități de pariere

Stabiliți o limită stop-loss de 200 de unități.

Prin urmare, veți părăsi orice sesiune în care suferiți pierderi de 200 de unități.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s