Monero devine o metodă de plată din ce in ce mai populara in Romania

Monero (XMR) a fost una dintre primele criptomonede axate pe confidențialitate care au apărut înapoi în 2014. Și-a consolidat locul pe piață și este acum o metodă populară în unele cazinouri de criptomonede. Iată câteva dintre cele mai bune cazinouri online care acceptă Monero:

Avantajele Monero

Anonimat

Minabil

Tranzacții rapide

Cel mai mare beneficiu al Monero este că toate tranzacțiile sunt complet anonime și practic de netrecut. Cazinourile Monero sunt, probabil, mai anonime decât alte cazinouri cu criptomonede.

Mai mult, moneda este minabilă, la fel ca Bitcoin!

Monero are, de asemenea, reputația de a fi rapid: tranzacțiile efectuate cu această monedă se spune că sunt mult mai rapide decât tranzacțiile Bitcoin.

NU ESTE DOAR DESPRE CONFIDENȚIALITATE

Dacă plățile de cazino rapide și fără probleme sunt importante pentru dvs., atunci luați în considerare jocurile de noroc la cazinourile Monero!

Jocuri de cazino pe care le puteți juca cu Monero

Încet, dar sigur, cazinourile încep să accepte plăți cu Monero. Acest lucru face ca majoritatea jocurilor de cazino să fie disponibile atunci când joci cu această criptomonedă.

Pentru unii furnizori, trebuie să arătați puțin mai greu, dar în zilele noastre puteți găsi chiar și jocuri de NetEnt la cazinourile Monero.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai specific pentru cripto, atunci veți fi fericiți să știți că puteți juca, de asemenea, jocuri echitabile cu Monero.

Monero Slots: Până în prezent, majoritatea furnizorilor cunoscuți care acceptă plăți cu criptomonede sunt de asemenea disponibili la cazinourile Monero. Ca atare, putem spune cu siguranță că majoritatea jocurilor slot sunt disponibile, inclusiv jocuri mari, progresive, precum Mega Moolah!

Monero Poker: Găsirea unui cazinou unde puteți juca turnee de poker live poate fi dificilă atunci când jucați cu Monero (sau orice altă criptomonedă, de altfel). Cu toate acestea, puteți încerca o cantitate uriașă de jocuri de poker video și există și opțiuni de poker live la cazino!

Monero Blackjack: Blackjack este un joc care nu poate fi lăsat în afara niciunui cazino. Bineînțeles, același lucru este valabil și pentru cazinourile XMR. Veți avea întotdeauna o mulțime de opțiuni pentru a juca blackjack, indiferent dacă este vorba despre un computer sau împotriva unui dealer de cazinou live.

Ruleta Monero: Ruleta este la fel ca blackjack-ul: este unul dintre cele mai vechi și populare jocuri de cazino. După cum era de așteptat, veți găsi cu ușurință cazinou live și jocuri de ruletă obișnuite în orice cazinou care acceptă Monero.

Depunere și retragere

Ca și în cazul altor criptomonede, Monero oferă și depuneri și retrageri rapide.

Un alt avantaj pe care îl oferă această monedă este anonimatul complet.

Cu toate acestea, dacă jucați la un cazinou autorizat, este posibil să fie necesar să vă identificați înainte de a putea retrage sume mai mari de bani.

Acesta este un lucru pe care ar trebui să-l țineți cont! Doar pentru că Monero în sine are în vedere confidențialitatea, nu înseamnă că cazinoul ales este! Asigurați-vă că faceți cercetarea înainte de a efectua prima depunere.

Aspecte legale

La fel ca alte criptomonede, Monero nu este acceptat ca metodă de plată validă de toate țările.

Un cazinou care oferă numai criptomonede nu trebuie să obțină o licență în aceste țări. De ce? Datorită unui ciudat negru legal în care jocurile de noroc sunt considerate ca atare numai dacă se fac cu bani „reali”.

Dar, bineînțeles, este mai bine dacă obțin o licență oricum, chiar dacă ar arăta fiabilitatea jucătorilor.

Când găsiți un cazinou destul de drăguț pentru a juca, acesta nu are o licență, cel mai bine este să verificați dacă sunt cel puțin corect. Ar trebui să o puteți face în recenziile noastre despre cazino!

DE CE MONERO?

Mulți cripto-anarhiști cred că Monero este o alternativă decentă la Bitcoin datorită nivelului crescut de anonimat. Diferența BTC constă în capacitatea de a urmări tranzacțiile, de a vedea sumele acestora și de a verifica soldul adresei. Aceste particularități ar putea deveni problematice, ținând cont de faptul că unele fonduri ar putea avea un trecut murdar din cauza piețelor darknet și așa mai departe. Monero asigură o confidențialitate suplimentară datorită:

– Sună semnături care ascund expeditorii printre alte tranzacții

– Chei private separate pentru vizualizarea și cheltuirea fondurilor

– Tehnologie de tranzacții confidențiale (RingCT) care ascunde suma transferului

Edward Snowden a numit această monedă virtuală „cripto amator” și „mare proiect” în același timp. El a subliniat, de asemenea, posibilitatea greșelilor, care ar putea avea „consecințe uriașe” pentru oameni ca el. Între timp, dezvoltatorii testează caracteristica cu mai multe semnături, Ledger (un furnizor de portofele hardware) a anunțat suportul Monero, iar prețul XMR a crescut recent peste 300 USD pentru prima dată în istoria sa. Adăugați la aceasta știrile menționate despre muzicieni și va fi clar că proiectul amator se dezvoltă constant în loc să stea inactiv, cu greșeli corectate.

Iată câteva avantaje ale Monero în jocurile de noroc online:

1. Anonim. Datorită caracteristicilor sale, criptocoina câștigă concursul „confidențialitate”, comparativ cu alte monede care sunt populare în rândul jucătorilor.

2. Viteza tranzacției. Minerii adaugă blocuri noi aproximativ o dată la 2 minute, ceea ce face ca XMR să fie una dintre cele mai rapide modalități de a confirma depozitele și de a retrage bani.

3. Pe plan internațional. Nu contează unde locuiți, deoarece aveți în continuare acces la Monero pentru nevoile dvs., inclusiv jocurile de noroc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s