Cea mai controversată monedă, va ajunge să fie folosită și în cazinouri?

Dogecoin Casino Gambling

Epoca dezvoltării active a FinTech ne-a dat un indiciu larg: nu este atât de necesar să tipărim pe facturile de bani imaginile președinților morți și ai diferiților eroi naționali. Uneori, un cățeluș amuzant este mai mult decât suficient pentru a crea o monedă electronică completă și recunoscută, mai ales dacă acest câine a devenit deja popular pe internet.

Dogecoin a dus această popularitate la un nou nivel. Cu povestea despre echipa națională de bob din Jamaica, a trecut dincolo de Internet, dar nici asta nu a fost tot. Prețul DOGE a crescut, la fel și prețurile pentru puii Shiba Inu.

Chiar dacă adoptarea Doge lasă mult de dorit în comparație cu Bitcoin, această criptomonedă are o comunitate destul de devotată și unită. Tot mai multe companii încep să accepte Dogecoin pe măsură ce trece timpul. Acești bani virtuali vă permit să cumpărați alimente, băuturi și haine, să plătiți pentru găzduire și multe alte lucruri. Jucarea la poker sau sloturi este, de asemenea, o opțiune.

Cazinourile DOGE oferă oamenilor diverse condiții pentru jocurile de noroc Dogecoin: unele fac posibilă cheltuirea și câștigarea Dogecoin în numeroase jocuri de cazino, unele au doar sloturi disponibile, în timp ce altele vă pot oferi un bonus de 100% pentru fiecare depozit în această criptomonedă. Blackjack, ruletă, sloturi, poker, zaruri – toate aceste jocuri de cazino (și multe altele) sunt disponibile pe site-urile din primele 5 cazinouri Dogecoin.

Ce este Dogecoin?

Bitcoin a fost primul cripto din lume. Unora le-a plăcut atât de mult încât să creeze o criptomonedă alternativă numită Litecoin. În scurt timp, a apărut Luckycoin, care era o criptomonedă bazată pe Litecoin. Ultima verigă a acestui lanț de criptomonede a fost Dogecoin, lansat la sfârșitul anului 2013.

Billy Markus, un programator din Portland, și Jackson Palmer, un angajat Adobe Systems, au fost oamenii din spatele Dogecoin. Băieții aceștia aveau un simț al umorului foarte bun. Conform planului lor, această nouă criptomonedă a fost menită să fie o glumă distractivă pentru comunitate. Cu greu își puteau imagina un scenariu în care plafonul de piață al ideii lor ar fi ajuns la 60 de milioane de dolari în doar o lună după lansare.

Conform datelor CoinMarketCap, astăzi această valoare depășește mărcile de 77,5 miliarde de dolari. Când a scăpat exact această glumă?

Acțiuni de Caritate serioase

Poate că strângerile de fonduri de caritate, organizate de comunitate, au jucat un rol crucial în toate acestea. În iarna anului 2014, un grup de oameni a anunțat strângerea de fonduri de 50.000 de dolari pentru a susține echipa națională de bob din Jamaica la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi din 2014. Lucrurile au decurs fără probleme, iar prețul Dogecoin s-a dublat a doua zi. Apropo, boburile jamaicane au participat la acele Jocuri Olimpice.

Ulterior, a inspirat comunitatea să înceapă o altă strângere de fonduri pentru construirea puțului de apă potabilă în Kenya. Campania a fost cunoscută sub numele de „Doge4Water”; a strâns peste 30.000 de dolari.

În primăvara anului 2014, oamenii au strâns 55.000 de dolari în DOGE pentru a-l sponsoriza pe Josh Wise, un șofer NASCAR. Este remarcabil faptul că Wise a condus o mașină cu o inscripție mare „Dogecoin”, împreună cu câteva imagini ale celebrului Shiba Inu pe vehiculul său.

Provocări și meme

Din anumite motive inexplicabile, Dogecoin a fost adesea menționat în meme-urile de pe Internet. Oamenii au rămas interesați de criptomonede chiar și după boom-ul cripto din 2017. Unii au continuat să joace jocuri de cazino folosind Dogecoin, unii au distribuit meme Dogecoin, alții au promovat DOGE oriunde au putut.

În 2020, un număr de utilizatori TikTok au decis că ar fi minunat să măriți prețul Dogecoin la 1 USD. Mai târziu, oameni de seamă precum Elon Musk și Snoop Dogg au susținut public această criptomonedă. Recent, Dogecoin a fost menționată la emisiunea Ellen DeGeneres cu Mark Cuban ca invitat.

Prețul Dogecoin a crescut, de asemenea, în urma unei drame recente privind acțiunile GameStop. În timp ce cursul de schimb al DOGE a fost de aproximativ 0,002-0,003 USD în 2020, oamenii au fost hipnotizați de sfeșnice verzi în graficele de prețuri în mai 2021. Prețul a depășit 0,5 USD și continuă să crească spre bucuria tuturor deținătorilor de DOGE. Se pare că tendința TikTok de 1 USD nu a fost o glumă până la urmă.

Cazinouri Crypto cu jocuri Dogecoin

DOGE este una dintre primele cinci cele mai populare criptomonede din cazinourile de pe platforma SoftSwiss împreună cu monede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Tether. Este cam același lucru cu alte cazinouri: dacă un site web acceptă mai mult de două criptomonede, Dogecoin ar fi cel mai probabil una dintre opțiunile sale de plată.

Căutarea unui site de jocuri adecvat poate dura mult timp. Deci, dacă doriți să începeți să folosiți rapid Dogecoin în jocurile de noroc, încercați-vă norocul într-unul dintre cazinourile Dogecoin menționate mai jos. Aceste site-uri de jocuri de noroc DOGE sunt bine recunoscute în comunitatea persoanelor care joacă jocuri de cazino folosind criptomonede.

De unde să cumpărați Dogecoin

Puteți cumpăra DOGE folosind moneda virtuală sau fiat pe una dintre bursele care au perechea valutară adecvată, de exemplu, USD-DOGE, BTC-DOGE și așa mai departe. Iată câteva schimburi populare de criptomonede care au un volum zilnic relativ mare de tranzacționare Dogecoin:

• Binance

• Huobi Global

• OKEx

• Kucoin

• Bittrex

• CoinEx

Există, de asemenea, o modalitate alternativă care implică cumpărarea cripto-ului de la persoane care pot trimite DOGE direct în portofel. În acest caz, ar trebui să fii atent și precaut în fața escrocilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s