Cazinourile acceptă și Litecoin ca metoda de plata pentru jucători

Metoda de plată a logo-ului Litecoin Litecoin este o monedă virtuală bazată pe blockchain, open source și peer-to-peer. Facilitează efortul minim de a efectua plăți online către oricine din lume evitând în același timp costurile și decalajele de utilizare a băncilor, deoarece este descentralizată. Un avantaj față de rivalul său Bitcoin este timpul de confirmare mai rapid datorită utilizării blockchain-ului.

Durează 2,5 minute pentru a procesa un bloc față de 10 minute pentru Bitcoin. Este compatibil cu Windows, iOS, Android și Linux. Litecoin poate fi cumpărat și vândut printr-un schimb de criptomonede sau folosit ca metodă de plată la comercianții online sau la alți furnizori de servicii, cum ar fi cazinourile online. Acestea pot fi achiziționate pe una dintre numeroasele schimburi de criptomonede, cum ar fi Coinbase.

Istoria Litecoin

Litecoin a fost un spin-off al altcoin datând din octombrie 2011. În mai 2017, Litecoin a devenit un top cinci criptomonede prin capitalizare de piață. La momentul scrierii la începutul lunii noiembrie 2018, capitalizarea de piață a Litecoin se ridica la aproximativ 3,2 miliarde de dolari.

Cele mai bune cazinouri online care acceptă Litecoin

Am creat o listă de cazinouri care acceptă Litecoin și le-am clasat pentru dvs.

De ce să folosiți Litecoin?

Litecoin este acceptat la cazinourile online participante ca metodă de depunere și retragere de fonduri.

Litecoin, prin descentralizare, elimină necesitatea de a trata cu băncile sau orice alte instituții terțe atunci când vă mutați fondurile, ceea ce reduce costurile și accelerează tranzacția.

Utilizarea metodei de plată Litecoin este mică sau deloc gratuită, deși cazinoul dvs. online își poate aplica propriile taxe, așa că ar fi o idee bună să verificați mai întâi.

Cum funcționează Litecoin?

Litecoin este o criptomonedă stocată într-un portofel digital, cum ar fi Jaxx care este un portofel mobil și desktop sau Litecoin Core care este un portofel desktop. Există mai multe portofele electronice care includ portofele hardware, versiuni desktop și mobile.

Crearea unui portofel Litecoin

Configurarea unui portofel Litecoin este relativ ușoară. Puteți accesa https://litecoin.org de unde va trebui să descărcați Litecoin Core. Versiunea pe care o instalați va depinde în cele din urmă de sistemul de operare pe care îl utilizați. Urmați instrucțiunile de instalare și odată finalizat portofelul va trece printr-un proces de sincronizare cu blockchain-ul. Odată ce ați făcut acest lucru, sub titlul „Fișier”, derulați în jos până la opțiunea „Primirea adreselor” și selectați pentru a localiza adresa dvs., care poate fi denumită și numărul de cont. Este important, deoarece acesta este ceea ce veți dori să furnizați expeditorilor atunci când doriți să primiți Litecoins. Următorul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă criptați portofelul accesând titlul „Setări” și selectând opțiunea „Criptați portofelul”. Nu uitați să păstrați o copie de rezervă a portofelului dvs. undeva, pentru a fi sigur.

Instruirea unui depozit Litecoin

Efectuarea unei depuneri folosind Litecoin la un cazinou participant este ușoară și nu ar trebui să dureze prea mult. Accesați secțiunea de plăți a cazinoului dvs., unde vi se poate cere să activați mai întâi un bonus. După ce ați parcurs acest pas, selectați Litecoin ca metodă de depunere și faceți clic pe opțiunea „depunere”. Aici vi se va furniza adresa cazinoului de care veți avea nevoie pentru a transfera Litecoins în contul dvs. de jucător. Deși procesul poate varia ușor de la cazino la cazinou, elementele de bază sunt foarte similare și în câteva minute ar trebui să vedeți Litecoins în contul dvs. de jucător. Rețineți că cazinoul poate percepe o taxă pentru a face un depozit și / sau a impune praguri minime.

Instruirea retragerii Litecoin

Efectuarea unei retrageri folosind Litecoin va fi similară cu depozitele și trebuie să accesați secțiunea de plată a cazinoului, să selectați opțiunea Litecoin și să furnizați adresa portofelului, precum și suma pe care doriți să o retrageți. Din nou, poate exista o taxă de cazinou aplicată și / sau praguri minime pentru a putea retrage.

PROS

În circumstanțe normale, efectuarea unui depozit sau retragere durează rapid nu mai mult de câteva minute și este întotdeauna anonim.

Nu este necesar să se dezvăluie informații sensibile, cum ar fi numerele cardului de credit sau alte date bancare.

Nu există taxe pentru transferul Litecoin, deși cazinoul vă poate percepe o taxă pentru utilizarea acestei metode pentru a depune sau retrage monede.

Informațiile dvs. personale sunt ascunse de vizualizare.

Depozitele Litecoin se califică pentru bonusuri de bun venit la cazinourile online participante.

CONTRA

Nu este posibilă inversarea tranzacțiilor.

Nu foarte multe cazinouri online acceptă Litecoin, deși este o primă criptomonedă. Bitcoin rămâne în continuare cea mai populară criptomonedă.

Deținerea criptomonedelor precum Litecoin vă supune unor fluctuații potențiale mari în evaluare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s