Jocuri și detalii despre ELK Studios Software – Dezvoltator de jocuri de cazino

Compania suedeză ELK a fost fondată abia în 2012, iar în prezent se concentrează să se stabilească ca specialiști în dezvoltarea jocurilor de cazino mobil. Scopul lor este să elibereze o cantitate mică de jocuri de calitate, mai degrabă decât producția în masă a jocurilor de proastă calitate, iar până în prezent portofoliul lor unic de jocuri este limitat la trei sloturi foarte plăcute, care continuă să crească în popularitate în rândul comunității globale de jocuri de slot. . Folosește modele matematice avansate și cea mai recentă tehnologie pentru a-și crea jocurile, dar, probabil, tocmai atingerea în masă este cea umană.

Jocuri de la Elk

Cele 3 jocuri ale lui Elk sunt Laboratorul, Electric Sam și Obiectivele Campionului și toate cele 3 includ o grafică excelentă, o multitudine de jocuri bonus și funcții interesante și un suport audio-vizual care este chiar de vârful pieței. Există, de asemenea, un al 4-lea joc în prezent în producție numit „Peștele” – așa că urmăriți acest spațiu.

Laboratorul – Jucătorii pot câștiga premii mari pentru alinierea unui amestec de minerale și elemente distractive, în timp ce există, de asemenea, o mulțime de jocuri bonus și caracteristici de care să vă bucurați, inclusiv Wilds, Scatters, Rotiri gratuite, Re-Spins și Multiplicatori. Există 5 role și 15 linii de plată, în timp ce Elk a inclus, de asemenea, o inovație unică numită Strategii de pariere, care permite jucătorilor să își implementeze modelele de pariere preferate, dacă doresc acest lucru.

Electric Sam – Acest protagonist al acestui mare dezvoltator este Electric Sam, proprietarul unui cazinou bazat adânc în periculoasa pădure Troll, pe care îl conduce cu ajutorul soției și fiicei sale. Este un joc cu 5 tambururi care oferă 243 de moduri diferite de a câștiga, în timp ce există Sticky Wilds, Simboluri Imploding, Free Spins și o masă de multiplicatori pentru a vă atrage.

Obiectivul campioanei – Acest slot tematic de fotbal este ideal pentru iubitorii de fotbal și sloturi, și oferă Wilds, Spins gratuit, Scatters, un joc bonus unic și foarte interesant, care implică Stacked Wilds și Cascading Symbols. Are 5 tambururi și o varietate de opțiuni de plată.

Caracteristici unice de la cei de la Elk Cazino

După cum am menționat deja, Elk Mill a introdus o caracteristică unică numită Strategii de pariere. Acest lucru permite software-ului să creeze jucătorilor o strategie de pariere predefinită care poate schimba automat nivelurile de pariu în funcție de un set de reguli prestabilite. Puteți, totuși, să dezactivați acest lucru dacă preferați să jucați fără el.

O altă caracteristică unică de Elk este funcția „Game On”, care este activată atunci când un jucător a plasat 25 de pariuri și îi oferă unui jucător posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite. Este un tip de program de fidelizare, dar, nu numai că creează satisfacții pentru clienți, ci adaugă un nivel suplimentar de entuziasm.

Securitate

Jocurile sunt disponibile la o varietate de cazinouri online, dar toate cazinourile autorizate să folosească Elk Software trebuie să efectueze teste de echitate și performanță aleatorii de către RNG.

Joacă Sloturi gratuite – Lista de jocuri Elk

Chiar dacă nu există prea multe jocuri în colecția de sloturi gratuite de casino ELK, compania este bine cunoscută publicului. Sloturile online realizate de compania ELK sunt distractive de jucat, au idei neobișnuite de complot și caracteristici unice introduse de ELK. Una dintre ele este caracteristica Strategii de pariere care permite jucătorului să predetermineze strategia de jocuri și să modifice automat suma pariului în timpul jocului. O altă caracteristică unică este Game On care oferă șansa de a obține câteva rotiri gratuite după ce au fost jucate 25 de pariuri.

Întrucât există doar 6 sloturi în lista de jocuri slot ELK, ne putem lua timpul pentru a povesti puțin mai multe despre fiecare dintre ele. Obiectivul Campionului este slotul cu temă fotbalistică care vă permite să simțiți fiorul adevăratului meci de fotbal în timp ce jucați sloturi video. Laboratorul te va muta în laboratorul plin de cristale luminoase și molecule cu efecte vizuale frumoase. Taco Brothers este unul dintre cele mai bune sloturi online ELK. Este slotul cu tematică mexicană cu simbolurile de joc corespunzătoare, cum ar fi cactusii și tequila. Electric Sam este un slot cu fructe care ne spune o poveste despre regele care conduce cazinoul undeva în pădure. The Bloopers este slotul cu temă hollywoodiană în care poți deveni o vedetă a filmului și obține prima ta regalitate în timp ce joci runda bonus. Iar ultimul, dar nu cel mai puțin important dintre sloturile noi ELK este DJ Wild. Imaginați-vă ca un DJ la cea mai mare petrecere din lume și lăsați această petrecere să vă aducă nu numai sunetul deosebit, ci și câteva victorii reale.

Avem toate sloturile online ELK disponibile în versiuni demo gratuite. Le poți juca chiar acum fără depunere, fără descărcare și fără înregistrare. Sperăm că sloturile ELK 2016 vor fi anunțate în curând, așa că rămâneți la curent și nu pierdeți momentul în care le vom adăuga pe listă! Pentru jucătorii curajoși care sunt dispuși să joace sloturile video ELK pe bani reali, am pregătit lista cazinourilor online pe care le puteți vedea mai jos.

Concluzie

Scopul ELK de a produce o cantitate mică de jocuri de calitate, în loc de prea multe jocuri de proastă calitate, a fost apreciat rapid de către jucătorii de sloturi, iar investiția lor în tehnologie și dorința de a angaja dezvoltatori de jocuri talentate ar trebui să-i vadă în continuare extindu-și portofoliul lent. Eforturile lor de a face furori pe piața mobilă ar trebui să le asigure și viitorul, deoarece această zonă a industriei de sloturi continuă să se extindă cu un ritm foarte alert.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s