Păcănele noi

Deşi te-ai obişnuit să joci de mult timp la păcănele preferate, dezvoltatorii pe această nişă încearcă să te surprindă cu altele noi. Este adevărat că încerci un oarecare regret pentru vechiul slot care ţi-a adus o grămadă de bucurii însă este cazul să te reorientezi şi să încerci şi noile păcănele de pe piaţă. O să fii surprins de calitatea superioară a graficii şi sunetului şi este normal să fie aşa pentru că tehnologia avansează rapid şi nu poţi decât să ţii pasul cu ea. Temele alese pentru noile sloturi sunt şi ele extrem de interesante şi nu fac decât să îţi sporească interesul în a le accesa. Nu mai rămâne decât să alegi din ofertă slotul care ţi se potriveşte cel mai bine şi să te bucuri în continuare de satisfacţia jocurilor de noroc pe care acesta ţi le poate aduce.

Top 4 Jocuri De Pacanele Noi

undefined Leprechaun Hills – este un slot inovativ axat pe tema spiriduşului irlandez , păzitorul comorilor de pe dealurile unde acesta locuieşte. Spiriduşul te introduce în poveste cu ajutorul simbolurilor cărţilor de joc dar şi a pictogramelor cu greutate cum ar fi potcoava  norocoasă, trifoiul cu patru foi, ciuperca sub care de obicei este ascunsă comoara dar şi paharul de bere binemeritat. Simbolul wild apare pe coloana 2,3,4 şi 5 pe când scatterul este reprezentat de oala cu bani. Apariţia lor este condiţionată de apariţia strict pe rola 2,3 şi 4, însă atunci când acestea apar te duc în speciala cu 7 rotiri unde simbolul curcubeului te va surprinde în mod plăcut.

undefinedTut’s Twister – reia tema egipteană numai că de data aceasta faraonul Tut deţine rolul principal. Structurat pe 5 role şi 4 rânduri, slotul aduce în prim plan cărţile de joc însă de această dată simbolistica lor nu o mai reprezintă numerele ci felul acestora, adică romb, inima roşie, etc. Simbolul wild apare pe orice rolă şi atunci când „ nu leagă” nici o combinaţie poate oferi în mod aleatoriu credite. Simbolurile puternice sunt aici bijuteriile , pergamentul şi inelul cu diamante şi orice combinaţie a acestora aduce bani buni. Nu în ultimul rând o întreagă coloană de wild-uri te va premia  prin rotiri gratuite unde dacă eşti norocos multiplicatorul obţinut poate fi maximul pe care jocul îl da.

undefined Retro Style – este slotul care cu siguranţă o să te cucerească dacă eşti un iubitor de maşini clasice. Jocul aduce în atenţie maşinile de colecţie ale căror simboluri  sunt foarte bine plătite, însă nici câştigurile oferite de cărţile de joc nu sunt de aruncat. Wild-ul este colecţionarul bogat care îşi fumează pipa ori de câte ori apare pe oricare dintre role, cinci astfel de apariţii legate într-o combinaţie validă aduce un câştig fabulos. Scatterul este reprezentat de o roată de maşină retro dar care apare însă numai pe rola 2, 3 şi 4. Dacă ai norocul ca acestea să apară la o rotire atunci ai siguranţa că ai obţinut 15 spinuri grataite cu multiplicator x3. 

undefined 40 Hot & Cash – Păcănele cu fructe  au fost întotdeauna preferatele pariorilor. Ele îţi aduc în atenţie atât fructele autohtone cât şi pe cele exotice. Întâlneşti aici struguri, prune, pepene verde, cireşe dar şi portocale şi lamai. Pe fundalul frumos ales mai defilează şi şeptari, ceea ce dau jocului un aer de cazinou. Simbolul wild este cel mai căutat pentru că odată ce apare se extinde în dreapta şi în stânga oferind în acest fel câştiguri importante. Însă ceea ce vrei să se întâmple cât mai des este  ca acest simbol să apară pe coloana 2 şi 4 astfel încât prin extinderea acestora tu să obţii un câştig uriaş de tip ” full wild screen”.

Nu se întâlneşte parior care să nu vrea să câştige, de aceea nu îţi mai rămâne de făcut decât să alegi slotul care să îţi aducă câştigul scontat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s