Cum mă joc baccarat ?

În principiu trebuie să şti că baccarat este un joc de cărţi a cărui acţiune se desfăşoară la masa de joc. Mai multe pachete de cărţi se depozitează în „ pantof ” de unde se distribuie bancherului şi jucătorului. Toate seturile de cărţi se folosesc în integralitatea lor  şi punctele cu care fiecare dintre ele sunt înzestrate determină punctajul final. Pentru a fi câştigător la acest joc trebuie să eviţi să faci baccarat, adică să totalizezi zero puncte şi să realizezi un punctaj în apropierea cifrei 9, cifra care „ te scapă” în câştigătorul rundei de pariere cu jocurile chiar de pacanele ca DIAMOND 7 de la Novomatic    .

De unde a evoluat jocul de baccarat

Deşi au existat câteva controverse privind originile acestui joc până la urmă experţii în domeniu au căzut de acord că baccarat a fost inventat în Franţa secolului trecut. Denumirea sub care a circulat la vremea respectivă şi se păstrează şi  în ziua de astăzi este „ chemin de fer” adică drumul, calea de fier, denumire ce are la baza cutia de fier în care se ţineau cărţile de joc. Deşi apanajul nobilimii din acea vreme, jocul a reuşit să ajungă în America unde a suferit câteva transformări fiind cunoscut sub numele de „Baccarat Punto Banco”. Cu toate că varianta franceză este cea mai jucată în Europa, cazinourile de profil oferă şi varianta americană pentru că tu să ai astfel posibilitatea să alegi stilul preferat de joc.

Reguli baccarat

Fiind un joc de cărţi este evident că toată acţiunea se învârte la împărţirea acestora. Trebuie să ştii că la acest joc indiferent de numărul de jucători care pariază, cărţile se împart pentru două mâini. Prima mână este distribuită băncii sau bancherului iar a doua jucătorului care concurează în acest mod cu banca. Un pariu câştigător al unuia dintre ei este pierzător pentru celălalt. Dacă jucătorul pierde toate pariurile care îl vizează , respectiv sumele de bani pariate intra în posesia băncii. În cazul în care banca pierde se fac plăţile către pariorii câştigători. Nimic mai simplu decât să pariezi aici însă trebuie să cunoşti câteva reguli de bază. Toate cărţile au ataşate un număr de puncte pe care îl poţi folosi pentru a atinge cifra 9,  cea mai mare la baccarat şi care asigură un pariu câştigător. În acest sens cărţile de la 2 la 9 au valoarea care este inscripţionată pe ele cu excepţia decarului, valetului, damei şi regelui care au valoarea zero. Asul aici este creditat cu valoarea 1. Sunt trei tipuri de pariuri care se pot realiza aici: pe bancă, pe jucător şi pe remiză, adică aceeaşi valoare a cărţilor o are atât banca cât şi jucătorul. Dacă nimeni nu pariază pe egalitate, în cazul în care aceasta se produce, toate pariurile se returnează de către bancă pariurilor.

Pot să joc online sau de pe mobil ?

Dacă nu eşti pe net nu exişti, dacă nu ai telefon mobil nu poţi paria când vrei, de unde vrei. Este deviza pe care cazinourile online şi-au însuşit-o, prin urmare platformele acestora sunt prietenoase cu telefonul tău mobil şi aplicaţia se poate descărca cu uşurinţă pe orice tip de telefon inteligent. Cazinouri  online ca Maxbet, Admiral, Playamo sau Vlad Casino nu numai că asigură acest serviciu dar îţi pune la dispoziţie atât jocul de baccarat cât şi o multitudine de turnee specifice care beneficiază de premii uriaşe.

Concluzii

Dacă eşti clientul unui astfel de cazinou online atunci jocul preferat de baccarat este acum la un click distanţă. Bucură-te din intimitatea casei tale de baccarat şi roagă norocul să te însoţească la fiecare pariu depus astfel încât alegerea făcută să nu îţi aducă decât câştigurile pe care ţi le doreşti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s