Păcănele cu supereroi

Filmele cu supereroi ţi-au marcat cu certitudine copilăria, adolescenţa şi cu siguranţă că şi astăzi îţi place să le vizionezi. Fie că este vorba de Superman, Batman, Hulk sau cei patru fantastici , dezvoltatorii de sloturi nu puteau să treacă cu vederea aceste teme, prin urmare piaţa de profil beneficiază astăzi de astfel de sloturi. Cu o tehnică deosebită , transpusă într-o grafică şi un design care nu poate decât să te încânte, sloturile cu supereroi au cucerit piaţa păcănelelor cum e slotul Hugo Playn Go. Nu mai trebuie decât să alegi din multitudinea de oferte de acest gen şi să faci parte din „ gaşca” selectă a supereroilor. 

Top 4 jocuri

  • The Incredibile Hulk  – aduce în prim plan personajul inconfundabil al lui Hulk.  Culoarea care îl defineşte , verde, se regăseşte pe tot parcursul jocului astfel încât tu să poţi intra cu uşurinţă în atmosfera tipică pe care Hulk o crează de fiecare dată. Cărţile de joc sunt prezente aici şi sunt completate cu simbolurile mai bine plătite ale maşinii de poliţie şi elicopterului care urmăresc eroul principal, semnul de pericol de radiaţii dar şi soluţia radioactivă care l-a „ creat” pe Hulk. Wildul este aici Hulk care apare pe rola 2, 3 şi 4 şi înlocuieşte toate simbolurile cu excepţia scatterului şi a bonusului smash. Speciala dă 10 rotiri cu multiplicator x3, dar bonusul smash nu poate apărea în cele 10 rotiri. 
  • The Dark Knight – te familiarizează cu oraşul corupt în care Batman se opune eminenţei cenuşii întruchipată de către Jocker. Simbolurile puternice sunt detectivul de poliţie, Jocker şi Batman. Wild-ul este arma în formă de liliac pe care care Batman o foloseşte aici pentru a înmulţi considerabil câştigurile iar scatterul este portretul lui Joker desenat pe un perete de cărămidă. Speciala obţinută în urma afişării pe ecran a trei scattere oferă 15 jocuri gratuite cu multiplicare care porneşte de la x2. Ai însă şi superşansa de a beneficia de patru jackpot-uri progresive. Este ideal să îl obţii pe cel „ mega” însă nici cel „ minor” nu este de aruncat.  
  • The Flash – Supereroul care se deplasează cu viteza ultrasunetului  pentru a ajunge să te salveze din mâna criminalilor este eroul acestui slot, însă echipa pe care o face cu simbolurile căpitanului îngheţ, stăpânului oglinzilor şi gorila Grodd este una redutabila şi de neînvins. Scatterul reprezentat de fulger activează spinuri gratuite. Acum este momentul ca echipa supereroului Flash să intre în acţiune. Căpitanul îngheţ devine wild care expandează dacă apare în timpul specialei, apariţia stăpânului oglinzilor adaugă un spin suplimentar iar gorila Grodd mută simbolul wild-ului  într-o poziţie aleatorie astfel încât tu să obţii combinaţia cea mai bine plătită. 
  • Judge Dredd – Forţa  lui Silvester Stalone care dă naştere personajului filmului de succes cu acelaşi titlu este transpusă la aceeaşi intensitate de către acest slot. Pistolul laser, motocicleta futuristă dar şi chipul răufăcătorului sunt pictogramele cele mai bine plătite din joc, dar şi simbolurile cărţilor de joc aduc câştiguri importante. Wild-ul este chiar judecătorul Dredd iar insigna cu care acesta se legitimează este scatterul acestui slot. Speciala este una ofertantă întrucât dă acces la 10 rotiri gratuite unde toate combinaţiile câştigătoare se dublează. Nu în ultimul rând judecătorul Dredd îţi dă posibilitatea să îţi dublezi câştigul astfel obţinut prin apăsarea butonului gamble. 

Concluzii

Fi  alături de eroii preferaţi şi joacă la păcănelele care te reprezintă cel mai bine. Indiferent dacă eşti fan Superman, Batman, Hulk sau a altor eroi de legendă , nu lăsa să îţi scape câştigurile colosale pe care aceştia ţi le pot oferi. Lasă superputerile acestora să activeze jocurile gratuite şi doreşte-ţi să ai parte de acţiune non stop. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s