Tot ce trebuie sa stii despre gamblingul de la eSports

Ce spuneți dacă jucăm un joc mic, nu? Nu, de data aceasta nu este despre sloturile online. Să jucăm un joc eSports sau, dacă doriți, puteți să vă încercați norocul cu pariuri. Nu sunteți familiarizat cu termenii? În acest caz, ați ajuns la locul potrivit de când ați făcut cercetări minuțioase încercând să găsiți și să comprimați cele mai importante informații cu privire la una dintre cele mai mari industrii din lumea jocurilor de noroc cu Game Of Luck. Iată tot ce ai vrut să afli vreodată despre eSports.

Ce este un joc de la eSports?

eSports este o expresie care înseamnă „sporturi electronice”. Se referă la un joc, jucat pe un computer sau o consolă. Jocul implică persoane sau echipe care concurează împotriva altor persoane sau echipe de pe Internet. Si asta e? Ei bine, nu chiar.

Nu este un secret faptul că jocurile video competitive au existat încă de la inventarea primelor computere casnice. Atunci, ce s-a schimbat? Oamenii jucau jocuri video înainte.

“Piața de jocuri de noroc din eSports este estimată la o valoare de 900 de milioane de dolari, cu un potențial de a atinge aproximativ 30 de miliarde de dolari până în 2020.”

Da, cifrele nu mint. Chiar dacă nu ați auzit multe despre pariurile eSports până acum, acestea sunt pe cale să se schimbe. Conform unei cercetări efectuate recent, există peste un miliard de persoane pe tot globul care se bucură să joace jocuri video. Asta înseamnă că o persoană din fiecare șapte împărtășește pasiunea pentru jocurile video.

Majoritatea acestor jucători sunt ceea ce numim „jucători casual”. Este vorba despre oameni care joacă din când în când jocuri și o fac strict pentru distracție. Jucătorii casual participă la turnee online și le place să se confrunte unul cu celălalt la concursuri organizate. Cu toate acestea, există o altă forță în lumea eSports – jucătorii profesioniști.

Diferenta dintre gamblingul clasic si cel de la eSports

Ce se întâmplă atunci când un jucător de sport scade de William Hill, Bet365, Betfair, 10Bet sau orice alt cazinou online care oferă jocuri de noroc eSports? Este diferit de pariurile sportive obișnuite? Nu, este la fel. La fel ca în pariurile sportive tradiționale, aveți o selecție de sporturi, echipe și jucători dintre care vă alegeți favoriții.

Dacă rupeți întreaga structură a jocurilor de noroc la detalii minuscule, veți observa că singurul lucru care ar putea fi menționat ca o diferență este faptul că în eSports pariați pe persoane care concurează într-un joc pe calculator, în timp ce în sporturile tradiționale este vorba de echipe sau persoane fizice. concurează folosindu-și abilitățile fizice și mentale.

Datorită unui număr tot mai mare de opțiuni populare de pariuri eSports, inclusiv pariuri pe bani reali, pariuri pe piele, pariuri sociale, pariuri fantastice și pariuri provocatoare, această industrie este deja o afacere foarte profitabilă.

Pariurile, de exemplu, au o armată uriașă de fani care se bucură de utilizarea monedelor virtuale pentru a cumpăra, vinde și schimba articole.

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, trebuie să spunem câteva cuvinte despre un turneu sau ligi importante eSports. Probabil că ați auzit probabil despre Campionatul Mondial al Ligii Legendelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s