Cele mai hot jocuri de la Play’n Go

Dacă te-ai săturat de jocurile monotone, atunci îţi sugerez să le încerci pe cele de la Play’n Go. Așa cum am spus întru un articol precedent, această companie este una de încredere. Deci, mai mult ca sigur că ai toate motivele de a o încerca. Astăzi, am făcut un top de 4 jocuri Play’n Go pe care le poți găsi și în cazinourile online din România pentru a te distra pe bani reali sau în mod demo cu Diamond 7.

Hugo – cu siguranță că ai auzit de acest personaj cel măcar o dată în copilăria ta. Desenele animate cu Hugo erau printre preferatele mele, având în vedere poveștile pline de aventură și amuzante pe care le puteam viziona. Aceste lucruri au fost preluate și în jocul slot pe care îl poți încerca în majoritatea cazinourilor online din România. Trei simboluri ale cufărului roșu vor putea activa jocul bonus în care vei fi dus între o cameră specială. Acolo trebuie să alegi una dintre uși astfel încât să nu te întâlnești cu crocodilul periculos. Un alt simbol foarte bun este cel al vrăjitoarei care activează rundele de rotiri gratuite în care vei primi și multiplicatori.

Rise of Merlin – este un slot dezvoltat pe cinci role și trei rânduri, cu o rată de plată care atinge un procent de 96%. Dezvoltat și pentru varianta mobilă, este inspirat din frumoasa poveste a regelui Arthur și a vrăjitorului Merlin. Deși are doar 10 linii de plată, volatilitatea sa rămâne una destul de mare, iar mizile minime cu care se poate paria pot fi destul de micuțe și de admisibile pentru fiecare jucător în parte. Globul de cristal este simbolul Wild și scatter al jocului și poate să pornească rotirile gratuite.

Contact –  volatilitatea sa este una extrem de mare, cel mai bun premiu pe care îl poți câștiga fiind de maxim $151.750. Bineînțeles că este valabil și pentru versiunea mobilă sau pentru jocul direct de pe tabletă. Toate câștigurile vor fi calculate după multiplicatorii speciali pe care vei îi prinde în funcție de simbolurile care pică pe gridul de 5×7. În acest joc există și runde gratuite în posesia cărora poți să intri pentru a avea un câștig mai mare. Se primesc între 3 și 6 free spins.

Rise of Olympus – un joc inspirat din cultura grecilor antici, cu un grid de 5×5, te va face să îl îndrăgești din primele secunde. Pe partea stângă a ecranului există un multiplicator care îți va crește câștigurile ori de câte ori vei avea o combinație victorioasă. Te vei întâlni cu personalități mari din cultura grecească și vei putea lupta cot la cot cu ele până când vei reuși să obții comoara pe care o dorești atât de mult. Grafica acestui slot îți va aduce aminte de jocul de Tetris.

Rezumat

Indiferent de ceea ce vei alege te asigur că nu vei regreta! Acest joc poate să fie testat chiar și în varianta fără plată dacă nu ești încă experimentat. Este foarte ușor să pariezi – tot ce trebuie să faci este să îți alegi miza din partea de jos și să apeși pe butonul verde care joacă rolul de spin. Îți recomand să încerci fiecare titlu în parte astfel încât să îl găsești pe cel preferat. Distrează-te la maxim alături de una dintre cele mai bune companii de soft din industria gamblingului chiar acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s