Cele mai bune cinci jocuri Microgaming

Astăzi ne vom îndrepta atenția către un producător de soft foarte căutat în cazinourile online. Este vorba despre Microgaming. Dacă nu ai auzit până acum de el, atunci este momentul să o faci pentru că îți vom prezenta mai jos cele mai bune cinci jocuri pe care trebuie să le încerci chiar acum Supreme Hot.

Game of Thrones – ai 243 de linii de plata în acest joc, deci ai şanse de a putea pune și tu mâna pe potul cel mare. Dacă ești un fan înrăit și îți este dor de personajele tale preferate, trebuie să începi să te joci! Există patru tipuri de rotiri gratuite disponibile în aceste joc. Ele poartă numele familiilor care conduc regatele: Baratheon, Lannister, Stark şi Targaryen. În funcție de simbolurile scatter pe care ai pus mâna vei primi între 8 sau 18 free spins.

Thunderstruck 2 – un alt joc venit din partea Microgaming este aici pentru a îți face cunoștință cu legendele nordice ale zeului fulgerului Thor. Principalele personaje ale acestui joc sunt Thor, Odin, Valkerie, Loki! Dacă vrei prinde trei simboluri bonus vei activa o caracteristică specială care poate să aducă chiar și 25 de rotiri gratuite celor mai norocoși jucători.

Mayan princess – dacă ești fanul popoarelor vechi, atunci vei fi încântat să te joci un joc inspirat din cultura mayană. Descoperă-l și tu și începe să pariezi prin a selecta liniile de plată și valoarea monezii. Pentru a putea activa caracteristica specială de rotiri gratuite, trebuie să prinzi două simboluri ale piramidei pe role cu numărul 1 și 5. Poți să ai parte de maxim 20 de rotiri gratis dacă ești norocos.

Mega Moolah – fă și tu parte din această aventură sălbatică și pune mâna pe un Jackpot care îți va lua mințile! Selectează liniile, banii și apasă tasta spin până când vei avea parte de cele mai tari câștiguri. Este unul dintre jocurile care oferă cel mai mare câștig, așa că este extrem de jucat de un număr foarte mare de pariori online. În acest joc te vei putea întâlni cu lei, girafe, elefanți, și alte animale periculoase de care ai nevoie.

Jungle Jim El Dorado – este un joc în care grafica modernă se îmbină perfect cu coloana sonoră. Personajul principal este și el destul de interesant și își dorește să aibă parte de o aventură la fel de bună și de distractivă la fel cum vrei și tu. Simbolul scatter este reprezentată de pictograma: „Circle Object”. Trei sau mai multe pictograme de acest fel vor putea să deschidă în runda de rotiri gratuite. Simbolul Wild este chiar logoul și poate să înlocuiască orice alt simbol cu excepția lui Circle Object și să formeze combinații câștigătoare. Există și posibilitatea de a se multiplica câștigurile dacă vei reuși să intri în jocul bonus.

P.S: Această companie este cunoscută și pentru versiunea mobilă dezvoltată pentru fiecare jucător în parte. Este una destul de prietenoasă și de rapidă, motiv pentru care nu prea avea probleme în accesarea ei. Poți intra atât de pe browser cât și de pe aplicațiile oferite de cazinouri online cu care vrei să te joci.

Rezumat

Reține că jocurile venite de la Microgaming sunt oferite întotdeauna în celor mai bune cazinouri online din țară sau din afara ei. Din acest motiv vei avea parte de distracție și adrenalină și vei putea paria în siguranță din confortul casei tale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s