TOP 4 STRATEGII RULETĂ

Ai încercat să te joci la ruletă, însă nu ai avut succes până acum? Dacă dorești să îți crești șansele de câștig în acest joc, trebuie să fii la curent cu cele mai bune 3 strategii folosite de un număr foarte mare de jucători online de video sloturi. În articolul de astăzi voi prezenta pe scurt și ți le voi recomanda.

Alege una din cele trei strategii și pariază inteligent, doar în câteva secunde! Nu uita, jocurile de masă pot să fie testate și în varianta fără plată atâta timp cât nu sunt în secțiunea “Casino live”.

Martingale – este strategie populară, versată și destul de interesantă. Acest sistem presupune ca jucătorul să își mărească miza pe pariul depus când pierde și să o micșoreze când câștigă. Iată un exemplu mai jos:

Vrei să aloci 10 RON pentru o rotire , însă este necâștigătoare. Martingale propune să îți mărești această miză și să pariez din nou.

Dacă pariezi 10 RON și îi câștigi, atunci trebuie să îți micșorezi miza în următoarea rundă. De ce? Pentru că se presupune că după o rotire câștigătoare, va veni una necâștigătoare.

Martingale este riscant, însă poate să ofere o șansă suplimentară de câștig și noroc pariurilor online. Această metodă este cunoscută în jocul de ruletă Europeană și Americană.

Paroli – este o altă metodă revoluționară acordată jucătorilor care vor să parieze la jocurile de ruletă. Ea funcționează opus față de Martingale și se utilizează în general în jocurile de ruletă speciale precum: 101 Roulette, Diamond Roulette, Mini Roulette, Pinball Roulette. Aici jucătorii trebuie să depună o sumă de bani mai mare pentru o rotire când câștigă și una mai mică când pierd.

Practic, dacă vrei să pui 5 RON pentru o rundă și pierzi, atunci în următoarea trebuie să plasezi o miză mai mare pentru a avea o șansă în plus la câștig.

Labouchere – dacă nu ai auzit până acum de această strategie folosită pentru jocurile de ruletă Europeană, americană și englezească, trebuie să o faci! Sistemul este unul destul de simplu și implică un șir pe care îl vei alege. Șirul trebuie să conțină un minim de șapte numere. Aici vei aduna primul număr cu ultimul și vei pune acea miză pe rotire. Trebuie să repeți același raționament până când vei termina șirul de numere.

D’Alembert – este recomandat să fie încercată pe cota de 2, pentru că implică pariuri mici și profituri destul de interesante. Fiecare parior trebuie să își aleagă un număr sau o culoare și să mizeze pe ea până când va fi câștigătoare. Poți începe să mizezi cu minimul sau poți crește pariul treptat. Fie că începi cu 1 leu sau cu 2 RON, posibilitatea de a câștiga după 4 sau 5 runde este una destul de mare.

Atenție! Nu îți recomand să te joci la ruletă până când nu vei cunoaște toate tipurile de pariuri folosite în acest joc. Din acest considerent îți propun să te joci în varianta fără plată până când vei învăța principiile sale.

Concluzie

Indiferent de tipul de ruletă preferat, strategiile dispuse online sunt destul de interesante și merită să fie încercate măcar o dată. Testează-le chiar acum și încearcă-ţi norocul cu ele. Nu uita că până și jocurile de masă pot fi accesate de pe telefonul mobil, oricât de mult îți dorești totodata joaca responsabil. Totodată, poți folosi strategiile pe care ți le-am descris în rândurile de mai sus și în jocul live.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s