Ratele de plată sau Payout 2019

Calcularea probabilității de a câștiga într-un cazinou online poate fi o afacere complicată, motiv pentru care majoritatea cazinourilor sunt angajate să ofere transparență printr-o serie de statistici care pot să sară în ajutorul potențialilor jucători, astfel încât să poată alege jocul potrivit. Pe lângă aceste statistici, majoritatea jocurilor de cazino chiar mobile au reguli riguroase şi randamente calculabile.

Care sunt ratele de plată?

Pe scurt, ratele de plată sunt statistici concepute pentru a oferi jucătorilor o idee despre şansele pe care le pot avea în a câștiga la un joc sau cât de mult pot să piardă în urma unui câștig mare. Adesea exprimate în procente, cifrele ratei de plată a cazinourilor indică cât din banii pariați de gambleri într-un cazinou (sau pe un anumit joc) sunt înapoiaţi în medie. Aceste lucruri pot fi exprimate diferit, toate fiind extrem de utile!

Procentele de plată

Cele mai bune cazinouri online vor avea întotdeauna certificate precum: Gaming Laboratories Internaţional (GLI) sau eCOGRA – care furnizează ceea ce este cunoscut drept raport procentual de plată. Accesate frecvent prin intermediul linkurilor din subsolul paginilor web ale cazinourilor online, aceste certificate arată care este cu exactitate numărul total al jucătorilor care au luat parte la un anumit tip de joc în ultima lună.

De exemplu, un raport eCOGRA din 2014 pentru un cazinou, s-a arătat că mai mult de 96,91% din banii pariați în iunie au fost returnați jucătorilor și 99,08% din banii pariați pe baccarat au fost complet returnaţi. Întrucât aceasta este o medie luată pe toți jucătorii care pariază pe site în perioada menționată, înseamnă că unii gambleri au reuşit să câștige peste medie, iar alții sub. Aceasta comparare a rentabilităților medii poate să fie o idee bună pentru mediul virtual de pariuri.

RTP

Pentru mai multe detalii legate de jocurile individuale, procentele de revenire la jucător (RTP) sunt un indicator util pentru foarte mulţi gambleri. Acestea funcționează într-un mod similar procentelor lunare de plată, fiind calculate prin simularea jocurilor. Adesea, ele pot fi găsite în cataloagele dezvoltatorilor de jocuri, oferind aceste informații pentru cei care vor să îşi facă o idee despre cât de bună este volatilitatea dar şi care sunt şansele reale de a pune mâna pe un câştig frumos.

Jucătorii pot accesa, de asemenea, aceste informații în recenzii online sau în paginile proprii ale cazinourilor tale preferate. Din nou, mulți jucători pot să primească premii mari sau mici. În ceea ce priveşte sloturile este foarte important să verificați cât de mare este potul. Dacă jackpot-urile masive plătesc sute de mii de lei, un număr mic de jucători îl vor putea câştiga!

Marginea casei

Termenul de margine de casă se găsește, de obicei, în cele mi populare jocuri de cazino precum o face în cazul ruletei sau al jocului de baccarat. În unele jocuri poate fi afectat de strategii bine puse la punct precum poţi să întâlneşti de cele mai multe ori în blackjack.

La fel ca la RTP, marginea casei are o medie bazată pe probabilitate. În cazurile în care strategia poate afecta marginea casei, jucătorii sunt sfătuiți să lucreze la abilitățile lor pentru a maximiza randamentele, astfel încât să aibă un succes cât mai răsunător în timpul jocurilor online de noroc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s